22 / 05 / 2024

AA Kudüs ofis açılış

AA Kudüs ofis açılış

Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Kudüs Ofisi'nin açılışıyla devam edecek. Kudüs ofisinin açılış 26 Mayıs Pazartesi günü (bugün) gerçekleşecek...

İsrail'den Doğu Kudüs'te 181 yeni konuta onay!

Arap Araştırma Derneği Haritalar Bölümü Başkanı Halil et-Tufekci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kudüs Belediyesinin Gilo Yahudi yerleşim biriminde 181 yeni konutun inşasını onayladığını belirtti.

Premier Kampüs Ofis iletişim bilgileri!

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde 1. etap satışları bitti ve 2. etap satışları başladı. Premier Kampüs Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor..

Premier Kampüs Ofis ödeme seçenekleri!

Premier Kampüs Ofis projesinde fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 40 - 10 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Premier Kampüs Ofis ödeme seçenekleri...

1. Etabı hızla tükenen Premier Kampüs Ofis'in 2. Etabını kaçırmayın!

Premier Kampüs Ofis projesinde 1. Etap satışları tamamlandı ve 2. Etap satışları başladı. Premier Kampüs Ofis 2. Etap 'ta lansman fiyatları ve sabit kur avantajı sunuluyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis 2. etap!

Kağıthane Premier Kampüs Ofis 2. etap satış süreci başladı. Sabit kur avantajının sunulduğu projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Premier Kampüs Ofis 2. etap fiyatları!

Premier Kampüs Ofiste ofis alanları 40 metrekare ile 10 bin metrekare arasında değişiyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. İşte Premier Kampüs Ofis 2. etap fiyatları...

Premier Kampüs Ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor!

Premier Kampüs Ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Fer Yapı imzası ile Kağıthane'de inşa ediliyor.

Premier Kampüs Ofis’in 2. etabı satışta!

Premier Kampüs Ofis’in 2. etabı satışa çıktı. Sadabad korusuna karşı yükselen, akıllı bina sistemleri ve sosyal alanları ile rakiplerinden ayrılan proje önü hiç kapanmayacak yemyeşil bir alana bakıyor.

İsrail, Kudüs'te 500 yeni konut daha yaptırıyor!

İsrail İçişleri Bakanlığı'na bağlı Planlama ve İnşaat Komitesi'nin, Kudüs'te 500 yeni konutun inşasını onayladığı bildirildi.Haberde ayrıca, onaylanan 500 konutun, mevcut bin 600 konutluk plana ek olarak yapılacağı belirtildi.

Doğu Kudüs'e 660 yerleşim birimi inşası sürüyor!

İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi, Doğu Kudüs'te yapılması kararlaştırılan 660 Yahudi yerleşim biriminin inşası için yarın toplanacak.Doğu Kudüs'te yapılması kararlaştırılan 660 Yahudi yerleşim biriminin inşası için yarın toplanacağı bildirildi.

Kudüs'teki inşa çalışmaları devam ediyor!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'te yerleşim birimi inşa çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.Netanyahu, Aşdod'da yapımına başlanan limanın temel atma töreninde yaptığı konuşmada,başka limanların da inşa edileceğini söyledi.

İsrail'in Kudüs'te yeni yerleşim birimi inşası kararı!

ABD yönetimi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Doğu Kudüs' te bin 60 yeni yerleşim birimi inşaatına onay verdiğine dair haberlerden " derin kaygı " duyduğunu belirtti...

S Ofis lansman öncesi fiyatlarla satışta!

Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika uzaklıkta inşa edilen S Ofis projesi, DAP Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor.

AA Kudüs ofis açılış Haberi

AA Kudüs ofis açılış

Anadolu Ajansı (AA), 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Kudüs Ofisi'nin açılışıyla devam edecek.


Kudüs Ofisi, Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Mustafa Sarnıç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün katılımıyla bugün açılacak.


Açılışa, Filistin'den önemli isimler de katılacak.


Anadolu Ajansı, 100. Yıl Vizyonu'nda Brüksel merkezli Avrupa ile Amerika, Ortadoğu-Afrika, Asya-Kafkasya ve Asya-Pasifik olmak üzere uluslararası yapılanmasını 5 bölge üzerinden gerçekleştirme kararı almıştı. 2020 yılı itibarı ile 11 dilde haber üretmeyi hedefleyen AA; Türkçe, Arapça, İngilizce, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Rusça, Kürtçe ve yakın zamanda başlattığı Fransızca ile yayın dili sayısını 7'ye...