08 / 05 / 2024

AA Londra ofisi

AA Londra ofisi

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin bugün gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk yapacak.

AA Londra ofisi açılıyor!

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin 21 Şubat 'ta gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yapacak.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Festivali'nde!

Enstalasyonun festivalde yer alması Melkan Gürsel'in belirttiği gibi, Londra'da yeni ofis açan Tabanlıoğlu'nun İngilizlere "Türkiye'den bir mimarlık ofisi olarak biz de buradayız, iddialıyız" mesajı aslında.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra’da ofis açıyor!

Türkiye’de İstanbul’daki merkezin yanı sıra Ankara Ofisi ile de faaliyetlerini sürdüren Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenada Dubai ve Doha’dan sonra Londra’da da ofis açıyor.

AA Erbil Ofisi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, AA Erbil Ofisinin açılışında, " AA'nın Kürtçe hizmet vermesi ve IKBY içinde bu ofislerin açılması çözüm sürecinin de bir başarısıdır " dedi.

AA Erbil ofisi bugün açılıyor!

AA, 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Erbil ofisinin açılışıyla devam edecek. AA Erbil ofisinin açılışı bugün Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı Kudüs ofisi hizmete açıldı!

Anadolu Ajansı' nın Kudüs ofisi , Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Mustafa Sarnıç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk tarafından hizmete açıldı...

AA Kudüs ofisi bugün hizmete açılıyor!

Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Kudüs Ofisi'nin açılışıyla devam edecek. Kudüs ofisinin açılış 26 Mayıs Pazartesi günü (bugün) gerçekleşecek...

Anadolu Ajansı Kudüs ofisi yarın açılıyor!

Anadolu Ajansı, Kudüs Ofisi, Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Mustafa Sarnıç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün katılımıyla yarın açılacak. Açılışa, Filistin'den önemli isimler de katılacak.

AA Etiyopya Ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı ( AA ),100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmaları kapsamında Doğu Afrika'daki Bölge Merkez'i olan Etiyopya Ofisi tören ile açıldı.

AA Etiyopya Ofisi bugün açılıyor!

Anadolu Ajansı (AA),100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Doğu Afrika'daki Bölge Merkezi, Etiyopya Ofisi'nin açılışıyla devam edecek. AA Etiyopya Ofisi bugün açılıyor.

AA Londra ofisi Haberi

AA Londra ofisi

Anadolu Ajansı'nın (AA) küresel yapılanması çerçevesinde Avrupa'daki diplomasi, finans ve spor haberlerinin önemli merkezlerinden biri olacak Londra ofisi, bugün açılacak.


İngiliz siyasetinin kalbi tarihi parlamentonun ve bakanlıkların yanı başındaki Londra ofisinin açılışını, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk yapacak. Açılışa, İngiliz siyaseti ve toplumunun önemli isimlerinin de katılması bekleniyor.


Ofisin hizmete girmesi dolayısıyla Londra'daki Yunus Emre Türk Kültür Merkezi'nde "AA Objektifinden Dünya" isimli fotoğraf sergisinin açılışı da yapılacak. 


AA'nın 100. yılında dünyanın ilk beş haber ajansı içinde yer alma hedefine katkı sağlayacak ve AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak Londra ofisi, İngiltere'nin yanı sıra Birleşik Krallık'ın diğer bölgeleri olan İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler'deki önemli gelişmeleri de abonelerine...