28 / 04 / 2024

A.A. Mohamed Alkooheji

A.A. Mohamed Alkooheji

Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, A.A. Abdulrahim Alkooheji, A.A. Mohamed Alkooheji, A. Abdulrahim M. Alkooheji tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Saif Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saif Real Estate Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile  Nurodın A. Mohamed  tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Mohamed E. Mahmoud Daher tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.M.A.Mohamed ve Emrullah Demir ortaklığında kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Simic Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simic Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Fathi A. Mohamed tarafından  kuruldu.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Maged Mohamed F.Hamed Masoud, Omar Abdelfatta Omar Muhamed Khedr ve Ramy Mohamed A. Mohamed ortaklığıyla kuruldu.

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.

A.A. Mohamed Alkooheji Haberi

A.A. Mohamed Alkooheji

Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, A.A. Abdulrahim Alkooheji, A.A. Mohamed Alkooheji, A. Abdulrahim M. Alkooheji tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek. 2-Türkiye de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak. 3- Alış veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. 4-İnşaat sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım,  onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari...