27 / 04 / 2024

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.



LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1 - Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. 2 - Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, oto galerileri açmak ve işletmek, 3 - Türkiye genelinde her türlü araçla şoförlü ve şoförsüz oto kiralama ve filo araç kiralama hizmetleri vermek. Yabancı ve yerli oto kiralama şirketlerinin mümessilliğini almak, konusu ile ilgili olarak yurt dışından her türlü araç ithalatı yapmak. 4 - Yurt içinde ve yurt dısında her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak.Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5 - Yerli veya yabancı gerçek sahıs, kamu ve özel hukuk tüzel kisilerine yönetim danısmanlıgı, egitimi, ve idari islerin yürütülmesi, finansal konularda danısmanlık hizmeti vermek.Konusu ile ilgili sekreterya, halkla ve basınla iliskiler, reklam, iç organizasyon, egitim,yayın ve yeni projelerin ortaya çıkarılması alanlarında icra edecekleri faaliyetleri yürütmek veya bu konularda danısmanlık hizmetlerini vermek 6 -Ulusal ve uluslararası düzeyde, her sektörden kurum, kurulus ve firmalara yönelik her türlü pazarlama ve reklam kampanyaları ile pazar arastırması ve sponsorluk faaliyetlerini tasarlamak, gelistirmek, uygulamak, anahtar teslimi yada bir bölümünü yapılacak sözlesmeler çerçevesinde gerçeklestirmek üzere projeler üstlenmek, dagıtmak, pazarlamak, satmak, kiralamak, kurulumunu yapmak, isletmek, yenilemek, ithal ve ihraç etmek. 7- Yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetleri ile ilgili yasalar dahilinde her türlü isleri yapmak 8 - Yurt içinde ve yurt dışında her nevi lojistik hizmetleri kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımaçılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak,Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 9 - Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü taşıt, makina, bilgisayar araç, gereç, menkul ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.


Geri Dön