27 / 05 / 2024

A.Abdullah Husseın Obad

A.Abdullah Husseın Obad

Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah Husseın Obad, S.Abdalrahman Mohammed Al-Amdı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Japonların yüzde 30'u, 2011 depremi sonrasındaki yeniden inşa çalışmalarını yetersiz buluyor!

Japonya halkı ülkenin kuzeydoğusunda Mart 2011 tarihinde meydana gelen deprem ve tsunami sonrası, yeniden inşa çalışmalarının yetersiz kaldığını düşünüyor.

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahı Alı Warsame, Ahmed Abukar Jalwo, M. Baradhay Mohamuud ve Zakarıa Osman Husseın ortaklığında kuruldu.

Mersin Metrosu ihalesinin ikinci aşaması yarın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Mersin Metrosu ihalesinde ikinci aşama yarın gerçekleşecek.

Suudi Arabistan, İsrail'in Batı Şeria'da yasa dışı 800 konut inşa etme planını kınadı!

Suudi Arabistan, İsrail'in, işgal altında olan Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Filistin İsrail'in Batı Şeria'da Yahudiler için binlerce yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 5 binden fazla yeni konut inşa edilmesini onaylamasını kınadığını duyurdu.

Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 6 maddelik analizi...

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

A.Abdullah Husseın Obad Haberi

A.Abdullah Husseın Obad

Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah Husseın Obad, S.Abdalrahman Mohammed Al-Amdı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.


Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....