05 / 05 / 2024

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi adres

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi adres

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir tek tek açıkladı! Sıvılaşma tehlikesi olan yerlere bina yapılmış! 

Türkiye’nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde, Kahramanmaraş merkezli 10 kenti etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle büyük yıkım yaşandı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremleri değerlendirdi. İşte ayrıntılar... 

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2017’de hizmete girecek!

Anadolu üreticisini Akdeniz limanlarına, Akdeniz narenciyesini kuzey pazarlarına bağlamayı amaçlayan ve 2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu 2017’de hizmete girmesi planlanıyor...

Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin ilk etabı ulaşıma açıldı!

İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının ulaşıma açıldığı bildirildi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu yıl sonunda açılacak!

Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi. Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Kepez'e Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesi Akdeniz Sanayi sitesi içerisine yapılacak olan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 2 atölye binasının 8 milyon 404 bin TL keşif bedelli ihalesi tamamlandı.

Karadeniz Akdeniz projesinde Ordu-Sivas arası 45 dakika olacak!

Padişah 2’nci Abdülhamid döneminde planlanan ve Karadeniz’i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz’e bağlayacak projenin birinci etabında sona gelindi.

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi 2017'de faaliyete geçecek!

Osmanlı padişahı İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabında sona gelindi,

Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin 1. etabı tamamlandı!

İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabında sona gelindiği bildirildi.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi adres Haberi

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi adres

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi konusu:

Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır; A- İnşaat, mobilya ve ağaç sanayinde kullanılan her türlü malzeme, kimyasallar, petrol türevleri, likit ürünler, aksesuar ve taşlar, cam kereste, boya, izolasyon, genleşme derzleri, şömine ve benzeri aksesuarları, tesisat malzemeleri ile her türlü inşaat malzemelerinin ihracatı, ithalatı, pazarlaması, toptan ve perakende satışını yapmak, B- İnşaat, mobilya ve ağaç sanayinde kullanılan her türlü makine ve malzemeleri ile bunlara ait yedek parçaların ihracat, ithalatı, pazarlaması, toptan ve perakende satışını yapmak, C - Yurt içinde ve yurt dışında kendisine ve başkalarına ait arsalar üzerine bina, fabrika,...