05 / 05 / 2024

Aaköy Marina

Aaköy Marina

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Torunlar GYO Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Marina Ankara'da 0.64 faiz oranıyla 15 yıl vade fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde kredi oranı fırsatı sunuluyor. Projede 0,64 faiz oranı ve 15 yıl vade ile ev sahibi olunabiliyor.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Netsel Marina AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Marina AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Torunlar GYO Netsel Marina 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Netsel Marina projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Aaköy Marina Haberi

Aaköy Marina



Araköy Marina ve Galeria 6 Aralık'ta satışa çıkıyor


Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ile Holiday Inn ve Crowne Plaza için 6 Aralık'ta teklif toplanacağını açıkladı. 


    Ataköy'ün altın üçlüsü olarak nitelendirilen, Özelleştirme İdaresi ve Vakıfbank bünyesindeki Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ile Holiday Inn ve Crown Plaza otelleri satılıyor. Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci, Ataköy Grubu şirketlerinin yüzde 100'üne yakın hissesinin özelleştirilmesi kapsamında 6 Aralık'ta teklif almayı planladıklarını açıkladı. 

    Kilci, Ataköy Grubu şirketlerinin özelleştirilmesiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Ataköy Grubu şirketlerinin özelleştirme portföyündeki en cazip şirketlerden olduğunu belirtti.


İLK...