29 / 04 / 2024

ab ekonomisi

ab ekonomisi

Ekonomistler, ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesi, İngiltere’nin AB'den ayrılma kararı ve Avrupa ülkelerinde yaklaşan seçimlerin, bu ülkelerin ekonomilerini nasıl şekillendireceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Avrupa Birliği ikinci çeyrek diliminde büyüme gösterdi!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, ikinci çeyrek zamanlarında bir önceki çeyreğe kıyas ile %  0, 7 büyüme kaydetti. İşte detaylar…

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

AB ekonomisi 2020'de yüzde 6,4 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılında yüzde 6,4 daraldı.

AB üçüncü çeyrekte yüzde 11,6 büyüdü!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 11,6 büyüme gösterdi.

AB ekonomisi Kovid-19 nedeniyle yüzde 7,4 daralacak!

Avrupa Birliği Komisyonu, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle AB ekonomisinin bu yıl yüzde 7,4 küçüleceği öngörüsünde bulundu.

AB ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 11,4 küçüldü!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 11,4 küçüldü.

AB ekonomisi Kovid-19 nedeniyle yüzde 8,3 küçülecek!

Avrupa Birliği Komisyonu, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle AB ekonomisinin bu yıl yüzde 8,3 daralacağı öngörüsünde bulundu.

AB ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 3,2 küçüldü!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 3,2 küçüldü.

AB ekonomisi Kovid-19 nedeniyle yüzde 7,4 küçülecek!

Avrupa Birliği Komisyonu, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle AB ekonomisinin bu yıl yüzde 7,4 daralacağı öngörüsünde bulundu.

ABD ekonomisi için iyimser, AB için karamsar senaryo!

Ekonomistler, ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesi, İngiltere’nin AB'den ayrılma kararı ve Avrupa ülkelerinde yaklaşan seçimlerin, bu ülkelerin ekonomilerini nasıl şekillendireceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AB Grup, Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup inşaat, Günesli'de 35 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği AB Yasam Evleri projesinin hemen ardından Nişantaşı'nda 'Bayrak Konakları' projesine başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor!

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek AB çevre müktesebatında gerekse ulusal çevre mevzuatında kapsamlı değişiklikler gerçekleşen AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi’ni güncelliyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi!

AB Yaşam Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 dubleks olarak dizayn edildi. Proje 6 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor.

ab ekonomisi Haberi

ab ekonomisi

Ekonomistler, ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesi, İngiltere’nin Avrupa Birliğinden (AB) ayrılma kararı (Brexit) ve Avrupa ülkelerinde yaklaşan seçimlerin, bu ülkelerin ekonomilerini nasıl şekillendireceğine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.


Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) Başkanı Arif Ünver, Brexit kararının İngiltere açısından doğru bir hamle olduğunu söyledi. Ünver, ekonomik büyüklük olarak farklı olan ülkelerin tek bir potada bulunmasının birçok sorunu beraberinde getirdiğini belirterek, şöyle devam etti:


"Görece daha fazla üreten ve katma değer yaratan bir Avrupa ülkesinin bir başka Avrupa ülkesinin eksiklerini kapatmak durumunda olması ciddi sorunlara yol açıyor. Üreten bir Avrupa ülkesinin halkı, görece sorunlu bir başka Avrupa ülkesi için bedel ödemek istemiyor. Tabi ki bunun özellikle üreten Avrupa ülkeleri açısından siyasi faturaları olabiliyor."


ABD’deki seçim sonuçlarının etkilerine değinen Ünver, Donald Trump’ın başkan...