06 / 05 / 2024

ab grup gayrimenkul projeler

ab grup gayrimenkul projeler

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Parsian Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parsian Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Danyarıpour tarafından kuruldu.

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günay Yılmaz ve Remzi Yasin Özalp ortaklığında kuruldu.

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Özer tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

ab grup gayrimenkul projeler Haberi

ab grup gayrimenkul projeler

Türkiye ekonomisinin önemli isimlerinden AB Grup gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre;  2021'de ilave 700 kişiye istihdam sağlayan ve 1 milyarlık gayrimenkul yatırımının startını veren AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, yakın zamanda yeni yatırımlarını da açıklayacaklarını dile getirdi. Yatırımlar hakkında değerlendirme yapan Bayrak, "Ülkeleri güçlü şirketler büyütür. Özellikle de teknoloji şirketleri. Bu nedenle biz de finans teknolojileri alanındaki yatırımlarımızı hızlandırdık. Global anlamda markamızı duyurmak için birçok adım atıyoruz" dedi.

BODRUM'A MİLYARLIK MALİKANE YATIRIMI 

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerine de yatırım yapan holding Bodrum'da malikane projesi için düğmeye bastı. Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan malikan projesi 1 milyar TL'ye mal olucak. 

HARRİS'İN EVİNİ ALIP, BODRUM'A DAVET EDECEK 

Son olarak ABD...