27 / 04 / 2024

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 



Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, gayrimenkul , site , plazalar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken ev apartman, işyeri, arsa arazi, gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselayon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, şufa hakları, ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Başkalarına ait gayrimenkullerin satışına aracılık etmek, emlak komisyonculuğu faaliyetleri yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 6. Her türlü marka ve model sıfır ve ikinci el motorlu,motorsuz,elektrikli kara taşıtlarının alım, satım ve kiralama işlerini yapmak. 7.Motorlu,motorsuz,elektrikli sıfır ve ikinci el taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 8. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. Motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. 9. Her türlü motorlu kara taşıtları alım satımları ile ilgili ihalelere katılmak, oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek 10. Her türlü otomobil yedek parçalarının alışını ve satışını , ithalat ve ihracatını yapmak. 11. Her türlü motorlu,elektrik,petrol,güneş enerjisi gibi yakıtlarla çalışabilen taşıt ve ulaştırma araçları ticareti ,ithalat ve ihracatını yapmak.
 


Geri Dön