30 / 04 / 2024

Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda, Mahmoud Al Hallak, Khaled Al Hallak, Mhd Akram Al Hallak ortaklığında kuruldu.



Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Mahmoud Al Hallak, Khaled Al Hallak, Mhd Akram Al Hallak ortaklığında kuruldu.


Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a- Kuru taneli gıda maddelerinin her nevi baklagillerin temini, toptan  satışını,  yapar. b-Her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, botları, çizmeleri, terlikleri ve benzeri mamulleri üretmek, ürettirmek, alıp satmak, pazarlamak. c- Her türlü kadın ve erkek çantası, cüzdanı, portföyü ve kemerinin üretimi, pazarlaması,yapmak. d-Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, satabilir. e- Her türlü şarjlı ve kuru pillerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. f-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  g-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. h-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  ı-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.



Geri Dön