21 / 05 / 2024

Mahmoud Al Hallak

Mahmoud Al Hallak

Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda, Mahmoud Al Hallak, Khaled Al Hallak, Mhd Akram Al Hallak ortaklığında kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Hallak tarafından kuruldu.

Müstakbel Gayrimenkul Ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Müstakbel Gayrimenkul Ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Al Abdallah tarafından kuruldu. 

Ronin Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ronin Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 TL sermaye bedeli ile Mahmoud Al Jawabı tarafından kuruldu.

Aldura Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldura Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Al-Aouıss tarafından kuruldu. 

Alsaqar Turizm Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaqar Turizm Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Alı Alsaqar tarafından kuruldu. 

Al Badr Yatırım İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Badr Yatırım İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Islam Othman ve Nada Mahmoud ortaklığında kuruldu. 

SKR İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKR İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 26 Aralık 2017'de S. A. Mahmoud Alı tarafından  kuruldu. 

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Muna İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muna İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mahmoud Albatarnı ve Mohamad Tomeh tarafından 300 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da kuruldu.

Samir Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samir Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Samır Al Hallak tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Al Şami İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Şami İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Hamouı tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Yekta Efendi Sokak'ta kuruldu.

Mahmoud Al Hallak Haberi

Mahmoud Al Hallak

Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Mahmoud Al Hallak, Khaled Al Hallak, Mhd Akram Al Hallak ortaklığında kuruldu.


Hallak Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a- Kuru taneli gıda maddelerinin her nevi baklagillerin temini, toptan  satışını,  yapar. b-Her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, botları, çizmeleri, terlikleri ve benzeri mamulleri üretmek, ürettirmek, alıp satmak, pazarlamak. c- Her türlü kadın ve erkek çantası, cüzdanı, portföyü ve kemerinin üretimi, pazarlaması,yapmak. d-Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, satabilir. e- Her türlü şarjlı ve kuru pillerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. f-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  g-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde...