05 / 05 / 2024

ab Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri

ab Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından yayınlanan, "2014 Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri" raporunda Türkiye büyümesinin 2014 yılında yüzde 2,8, 2015 yılında yüzde 3,3 ve 2016 yılında yüzde 3,7 olacağı öngörüldü...

AB'den Türkiye için büyüme uyarısı!

AB Komisyonu Kış 2017 Ekonomik Tahminler raporunu yayınladı. Raporda,ülkemizin ekonomisinde büyüme ivmesi kaybı sonbahar daha yüksek olduğunu belirtti.

Elektrikli süpürgeye fırına AB ayarı geliyor!

Süpürgeye fırına AB ayarı geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ’nın elektrikli süpürgeler, aspiratörler, ev tipi fırınlar ve ocaklarla ilgili yeni düzenlemeleri Resmi Gazete’de yayınlandı.

AB, enerji verimliliğinde A++ sınıfı istiyor!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) uyarıyor; “AB’de 1 Ocak 2015 itibariyle enerji verimliliğinde yeni bir dönem başladı. Pişirme araçları etiketlenecek. Kahve makinesi, modemler ve alıcılarda otomatik stand-by modu zorunlu oldu.

Enerjide AB'ye en çok yardımcı olan 3 ülkeden biriyiz!

Taner Yıldız, "Avrupa Birliği’ne siyasi nedenlerle girememiş olabiliriz ama enerji başlığı açılmamış olmasına rağmen 28 AB ülkesine en çok yardımcı olan 3 ülkeden biriyiz" dedi.

AB Grup, Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup inşaat, Günesli'de 35 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği AB Yasam Evleri projesinin hemen ardından Nişantaşı'nda 'Bayrak Konakları' projesine başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor!

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek AB çevre müktesebatında gerekse ulusal çevre mevzuatında kapsamlı değişiklikler gerçekleşen AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi’ni güncelliyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi!

AB Yaşam Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 dubleks olarak dizayn edildi. Proje 6 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği AB Yaşam Evleri AB Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor.

AB Yaşam Evleri adres bilgileri!

AB Yaşam Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen AB Yaşam Evleri projesinde daire fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. AB Yaşam Evleri'nde kapalı otopark, modern peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu bulunuyor...

AB Yaşam Evleri ödeme!

AB Yaşam Evleri ödeme bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 147 adet konuttan meydana gelen Yenibosna AB Yaşam Evleri'nde daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İstanbul'da sonbahar yağışları barajları doldurdu!

Susuzluk tehlikesi ile karşı karşıya kalan İstanbul'un imdadına sonbahar yağışları yetişti. Ağustos ayında yüzde 17'ye kadar düşen barajlardaki doluluk oranı, Aralık ayında yüzde 54,46'ya yükseldi.

AB bankalarının notu düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı açıklamada aşırı yasal ve düzenleyici çerçevelerin Avrupa Birliği (AB) bankalarının 2015 yılında gücünü olumlu, notunu ise olumsuz etkileyeceğini belirtti.

ab Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri Haberi

ab Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından yayınlanan, "2014 Sonbahar Avrupa Ekonomik Tahminleri" raporunda Türkiye büyümesinin 2014 yılında yüzde 2,8, 2015 yılında yüzde 3,3 ve 2016 yılında yüzde 3,7 olacağı öngörüldü.


Komisyon, Türkiye'de Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) 2014 yılında yüzde 9,0 artmasını beklerken, 2015 yılında yüzde 7,5 ve 2016 yılında yüzde 7,1 artacağı tahmininde bulundu. Ayrıca, Türkiye'de işsizlik oranları Komisyon tarafından 2014 yılında yüzde 9,6 olarak belirlendi. Komisyon işsizlik oranlarının 2015 ve 2016 yıllarında sırasıyla yüzde 10,1 ve 10,2 olmasını bekliyor.


Türk ekonomisinin yılın başında şaşırtıcı derecede hızlı artırılan faiz oranlarıyla genişlediği ancak ikinci çeyrekte keskin bir şekilde yavaşlamaya geçtiği belirtilen raporda, şunlar kaydedildi: "Türkiye'de 1. çeyrekte görülen güçlü büyümenin ardından ekonomik aktivitede keskin bir yavaşlama görüldü. Komşu ülkeler Suriye ve Irak'ta görülen...