01 / 05 / 2024

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yılmazer, Erdiç Yazar ve Selvet Yılmazer tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sharıfat ve Zahra Rezazadeh Salımı ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Seko Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Sekman tarafından kuruldu.

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Metehan İçer tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Şimşek ve Secaattin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Muhammed Alosman tarafından kuruldu.

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yılmazer, Erdiç Yazar ve Selvet Yılmazer tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Abaküs Grup Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Çınar Caddesi, Işık Sokak, Aygan Apartmanı,...