05 / 05 / 2024

Abank gayrimenkullerini kim satacak

Abank gayrimenkullerini kim satacak

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, ABank’ın da tercihi oldu. ABank’ın Türkiye çapındaki gayrimenkulleri TURYAP tarafından satılacak.

Tapuda trampa ücretini kim öder?

Trampa işlemi; İki ayrı kişinin tapuda üzerlerine tescilli bulunan gayrimenkullerini karşılıklı olarak birbirlerine devir etmeleri işlemine deniyor. Peki, tapuda trampa ücreti ne kadar? Tapuda trampa ücretini kim öder?

Türyap ABank'ın gayrimenkullerini satacak!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, ABank’ın da tercihi oldu. ABank’ın Türkiye çapındaki gayrimenkulleri TURYAP tarafından satılacak.

ABank'ın 165 gayrimenkulünden 9'u satıldı!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini bugün Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa sundu. 165 gayrimenkulden 9'unun satışı gerçekleşti. Müzayede devam ederken halen teklif veriliyor.

ABank'ın 187 gayrimenkulünden 9'u satıldı!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini bugün Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa sundu. 187 gayrimenkulden 9'unun satışı gerçekleşti. Müzayede devam ederken halen teklif veriliyor.

ABank 29 ilde 187 gayrimenkulünü 3 Mart'ta satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 3 Mart 2015 Salı günü saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

ABank'ın 195 gayrimenkulünden 6'sı satıldı!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini bugün Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa sundu. 195 gayrimenkulden 6'sının satışı gerçekleşti. Müzayede devam ederken halen teklif veriliyor.

ABank 29 ilde 195 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla bugün saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

ABank 29 ilde 195 gayrimenkulünü 10 Şubat'ta satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 10 Şubat 2015 Salı günü saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

ABank 28 ilde 212 gayrimenkulünü 9 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 9 Aralık 2014 tarihinde Salı günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Abank gayrimenkullerini kim satacak Haberi

Abank gayrimenkullerini kim satacak

ABank, çeşitli il ve ilçelerdeki, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’ı tercih etti. Yaklaşık 150 parça taşınmaz içeren portföyün satışı, TURYAP Genel Müdürlüğü ve TURYAP Temsilcilikleri aracılığıyla yapılacak.Yapılan işbirliğiyle 1 Nisan 2015’ten itibaren ABank’ın satışa sunulan gayrimenkullerinin açık teklif alma ve açık artırma toplantıları düzenleme suretiyle satışları TURYAP aracılığıyla yapılacak.



Satışa sunulan ABank gayrimenkulleri aşağıdaki linkte listelenmektedir: http://www.turyap.com.tr/muzayedeler/abank.aspx ABank portföyünden gayrimenkul satın almak isteyenlerin, yukarıdaki linkte yer alan Teklif Alma ve Satış Şartnamesi’ni, Peşin Satış Teklif Formu’nu doldurup, Şartname’de belirtilen teminatın yatırıldığını gösteren dekont ve diğer ekler ile birlikte imzalı Şartname ve Formu, TURYAP’a göndermesi, satış sürecinin başlatılması için yeterli...