11 / 05 / 2024

Abbas Bayat

Abbas Bayat

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abbas Bayat, Cüneyt Mengü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Harbiye, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Bayatı ortaklığında kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ghasemıpırbaloutı tarafından kuruldu.

O ilde 17 adet arsa satılıyor! 52 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Afyonkarahisar Bayat Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Bayat ilçesinde yer alan 17 adet arsayı 52 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Af Karun İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Af Karun İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Motarjemi tarafından kuruldu.

Mahan Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahan Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şakerı tarafından kuruldu.

Mudaraba Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mudaraba Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Abbas tarafından kuruldu.

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a ucuz konut müjdesi! 240 ay taksit imkanı!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 ucuz konut projesi...

Çiftçinin gözü kulağı Tarım Kredi Kooperatifi'nde

Üretici hasadı başlayan yerli bademde barem fiyatın açıklanmasını beklerken fiyatın düşük tutulması için ithal ve kaçak yola giren bayat bademden şikayet etti.

Abbas Bayat Haberi

Abbas Bayat

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abbas Bayat, Cüneyt Mengü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; iç ve dış turizme yönelik otel motel pansiyon iş hanı iş merkezi tatil köyü işletmeciliğini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,...