01 / 05 / 2024

ABD 2016 ağustos konut satış verileri

ABD 2016 ağustos konut satış verileri

ABD'de yeni konut satışları geçen ay 2007'den beri en hızlı artışı kaydetmesinin ardından geriledi. ABD Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos'ta %7.6 düşerek 609 bin oldu.

ABD'de üretici enflasyonu Ağustos'ta beklentilerin üzerinde gerçekleşti!

ABD'de Ağustos ayında üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 1,6 oranında artış kaydederek piyasa beklentilerinin üzerine yükseldi. ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı ise piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Dolar 27 TL'yi aştı! 1 dolar ne kadar, kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 31 Ağustos 2023 döviz kurlarında son durum!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri, doların küresel piyasalardaki değerini desteklemeye devam ediyor. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü dolar/TL kuru, 26,7650 TL'ye kadar yükselerek, 27 TL'yi aştı.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarının gözü dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerindeydi. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Fiyatlar resmen yerle bir oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 5 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Huawei’den dev fırsat! Sevilen modeli P50 Pocket’da büyük indirim! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) uyguladığı ambargoyla büyük bir darbe yiyen Çinli teknoloji devi Huawei, katlanabilen akıllı telefonu P50 Pocket modelinde dev indirim yaptı. Huawei'in fırsat ürünü P50 Pocket'in fiyatı ne kadar? İşte, 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ağustos'ta da yükselişine devam etti!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ağustos ayında da yükselişine devam etti...

ABD'de bekleyen konut satışları Ağustos'ta yüzde 8,1 arttı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksinin Ağustos ayı verileri açıklandı. Ağustos'ta bekleyen konut satışları 8,1 artarak 7 ayın en yüksek seviyesine geldi.

ABD'de konut başlangıçları Ağustos ayında beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 3,9 artış göstererek, 1 milyon 615 bine çıktı.

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos'ta beklentiyi aştı!

ABD'de inşaat harcamaları, Ağustos ayında aylık yüzde 1,4 artarak piyasa beklentilerini geride bıraktı. 

ABD'de bekleyen konut satışları Ağustos'ta rekor seviyeye yükseldi!

ABD'de, bekleyen konut satışları, Ağustos ayında aylık yüzde 8,8 artarak rekor seviyeye çıktı

ABD'de ikinci el konut satışları Ağustos'ta yüzde 2,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında aylık yüzde 2,4 yükselerek 6 milyon oldu. Bu dönemde piyasa beklentileriyle paralel bir seyir takip eden ikinci el konut satışları, Aralık 2006 yılından beri kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

ABD 2016 ağustos konut satış verileri Haberi

ABD 2016 ağustos konut satış verileri


ABD'de yeni konut satışları geçen ay 2007'den beri en hızlı artışı kaydetmesinin ardından geriledi. ABD Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos'ta %7.6 düşerek 609 bin oldu. 


Beklenti % 8.3 düşüştü. Bu arada Temmuz ayına ilişkin veri ise 654 binden 659 bine revize edildi. Fiyatlar geçen yıla oranla yaklaşık 2 yılın en düşük seviyesine indi. Ortalama satış fiyatı geçen yıla oranla %5.4 gerileyerek 284 bin dolar oldu. 


Colorado'daki Action Economic'te şef ekonomist olan Mike Englund, veri öncesinde yaptığı değerlendirmede Temmuz'daki büyük artışın ardından biraz çekilme olabilir. Konut satışları yavaş artacak ancak dirençli kalmaya devam edecektir" diye...