10 / 05 / 2024

abd dallas george bush kütüphane

abd dallas george bush kütüphane

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı George W. Bush, Dallas kentinde kendi adını taşıyan müze ve kütüphane açıyor...

ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı! 

George Soros, Elon Musk ve Jeff Bezos gibi ABD'li milyarderlere ait gizli kayıtlar ortaya çıktı. Kayıtlara göre ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı. 

Fed yetkilileri salgının ABD ekonomisine etkisini değerlendirdi!

ABD Merkez Bankası (Fed) Dallas Şubesi Başkanı Robert Kaplan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Amerikan ekonomisinde 'tarihi' bir daralmanın beklendiğini ve daha fazla teşvike ihtiyaç olduğunu ifade etti

Amal-George Clooney çifti ikizleri için taşınıyor!

İngiltere’de 20 milyon sterline aldıkları malikaneden güvenlik nedeniyle ayrılma kararı alan Amal-George Clooney çifti, yeniden ABD’nin Los Angeles kentine taşınmayı kararlaştırdı.

ABD'deki 1 dolarlık ev, 2.4 milyon dolarlık malikaneye çevrildi!

ABD’de yaşayan George ve Nancy Corbett çifti, terk edilmiş bir evi bir dolara satın alıp piyasa değeri 2.4 milyon dolar (8 milyon TL) olan bir malikaneye çevirdi.

Alterra International, Dallas'taki Butler Brothers Binası’nı yeniledi!

Gayrimenkul sektöründeki iş hayatını uzun yıllardır ABD’de sürdüren Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Alterra International, Dallas’ın simgelerinden Butler Brothers Binası’nı yeniledi.

Mükemmel Sarımsakçı, Türkler için Dallas’ta yeni proje yapacak!

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

George Lucas, Chicago'da müze inşa edecek!

Yıldız Savaşları film serisinin yaratıcısı ve yapımcısı olan ABD'li yapımcı ve yönetmen George Lucas, ABD'nin Chicago kentindeki Michigan Gölü kıyısında müze açmayı planlıyor.

George Clooney'nin İngilitere'deki evinin tadilatı bitmiyor!

ABD'li aktör George Clooney ve eşinin İngiltere'deki evinde yapılan tadilat komşularını bezdirdi. Komşular baştan aşağı yenilenen malikânenin yakınında oturanlar, aylardır süren çalışmalar nedeniyle "Gürültü ve karışıklık bizi delirtti." şeklinde konuştu

George Lucas California'da konut projesi yapacak!

Star Wars serisi başta olmak üzere birçok başarılı filme imza atan ABD'li yönetmen George Lucas, California'nın Lucas Valley Road bölgesinde uygun bütçeli bir konut projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

ABD Dallas'ta iş merkezi yıkıldı!

ABD'nin Dallas eyaletinde 15 katlı bir iş merkezi, saniyeler içinde yok oldu. Sabah erken saatlerde binanın etrafında güvenlik önlemleri alan yetkililer, 1 kilometrelik alanı tamamen boşalttı.

Mükemmel Sarımsakçı, Dallas’taki 1960’larda inşa edilen binayı restore ediyor!

ABD’de yenilediği binalarla ses getiren Türk işadamı Mükemmel Sarımsakçı, bu kez Dallas’ taki projesiyle gündemde. Koleksiyon Mobilya da Amerika’daki ilk mağazası için onun kiracısı oldu...

ABD'de piyasalarında konut balonu oluştu!

ABD piyasalarının konut sektöründe balon oluştuğu öngörüsü hakim. Bu öngörü önemli bir isimden Dallas FED Başkanı Richard Fisher'dan geldi. Merkez Bankası süre gelen mortgage tahvillerinin alımına işaret edildi..

George Bush, kendi adını taşıyan kütüphane ve müze açıyor!

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı George W. Bush, Dallas kentinde kendi adını taşıyan müze ve kütüphane açıyor...

abd dallas george bush kütüphane Haberi

abd dallas george bush kütüphane
Amerika Birleşik Devletleri'nin Dallas kentinde, eski başkan George W. Bush'un adına kütüphane ve müze hizmete açılıyor. Southern Methodist Üniversitesi yakınlarında yer alan kütüphanenin inşaatı 2 yılda tamamlandı. 24 dönüm alan üzerinde yer alan kütüphaneye George W. Bush Başkanlık Kütüphanesi ve Müzesi adı...