29 / 04 / 2024

abd de ünlülerin evi kiralanıyor

abd de ünlülerin evi kiralanıyor

ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar...

ABD’li ünlü ekonomistten korkutan tahmin: ‘Piyasalar çökebilir’

ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, ABD'deki borç limitine yönelik tedirgin eden değerlendirmelerde bulundu. Roubini, borç limiti üzerinde tarafların anlaşamaması halinde piyasanın çökebileceğini söyledi.

ABD'de konut kredisi faiz oranları 14 yılın zirvesinde! 

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizi 14 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak yukarı yönlü hareketine devam ediyor. 

ABD'de ikinci el konut satışları yeni yıla artışla başladı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Ocak 2022'de arttı ve öngörülerin tersine artış sergiledi. 

İşte ünlülerin merak edilen evleri!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte sizin için derlediğimiz ünlülerin evleri...

Abercrombie&Fitch ABD'de 35 mağazasını kapatacak!

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Ünlülerin evleri kaç metrekare?

Giydikleri, yedikleri, içtikleri kısacası attıkları adımları haber olan ünlü isimler hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de yaşadıkları evler... Peki ünlülerin ev kaç metrekare

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

Mariah Carey Malibu'daki villasını 10 bin dolara kiralıyor!

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu.

Arçelik, ABD'de konut projelerine girdi!

ARÇELİK, ürünleriyle New York, Hollyvvood ve Toronto'daki yaşam alanları için hazırlanan ankastre ürün gamı, ünlü mimar Karim Rashid'in ABD'de tasarladığı iki konut projesinde yer alacak.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

ABD'de yeni konut satışları beklentiyi aştı!

ABD'de yeni konut satışları Ocak ayında beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Ocak ayında satışlar Aralık ayına göre küçük bir düşüş yaşasa da son 6 yılın en yüksek seviyesinde kalmaya devam etti.

Ülker, ABD’de arazi aldı!

Yaptığı satın almalarla dünyanın üçüncü en büyük bisküvi üreticisi haline gelen Yıldız Holding, DeMet`s için ABD’de arazi aldı. New York'taki arazi için ödenen fiyat bilinmiyor!

ABD'de ev fiyatları 2014'te de rekor kırdı!

ABD'de konut fiyatları 3 yıldır yükselişte, buna karşılık satışlar da 2014'ü % 3.1 düşüşle kapattı. Sonuç: Sadece Washington’da 4 bin kişi sokakta...

abd de ünlülerin evi kiralanıyor Haberi

abd de ünlülerin evi kiralanıyor

ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar.


ABD merkezli bir emlak firması, aralarında ünlü aktör Denzel Washington, İngiliz kadın oyuncu Julie Andrews ve Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlünün eski evini kiraya veriyor. Dekorasyon dergisi House Beautiful tarafından hazırlanan haberde; Ava Gardner ve Orson Welles gibi Hollywood yıldızlarının eski evleri de var. 


DÜNYA KUPASINDA BU EVDE KALDI 


Ünlü futbolcu Ronaldinho'nun bu yılki Dünya Kupası karşılaşmaları sebebiyle Rio'da kaldığı 5 yatak odalı ve 6 banyolu görkemli malikâne, firmanın en yüksek fiyat biçtiği seçenek olarak göze çarpıyor. Sauna, şarap mahzeni ve parti salonu gibi göz alıcı özelliklere sahip havuzlu...