25 / 07 / 2024

ABD ne kadar büyüdü

ABD ne kadar büyüdü

ABD'de gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) bu yılın üçüncü çeyreğinde kaydettiği büyüme, daha önce açıklanan yüzde 3.5 seviyesinden yüzde 3.9'a revize edildi ve beklentilerin üzerinde açıklandı.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

Bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Temmuz 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, piyasa katılımcılarının ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları öncesi temkinli davranması ile yükselişe geçti. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatlarına da zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 10 Temmuz 20

Kapalıçarşı 8 Temmuz altın fiyatları: Ata altın, Reşat altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar? 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçmişti. Peki altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları bugün ne kadar? 8 Temmuz Kapalıçarşı altın fiyatları...

Altın fırladı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları gören kuyumcuya koşuyor! 6 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanana ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından yükselişe geçti. 1 çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Bu rakamları gören kuyumcuya koşuyor! 6 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

Dolarda deprem! Elinde 1 doları bile olan şimdi baksın: 1 dolar ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

ABD Doları, enflasyonun gerilemesi ve Fed'in faiz indirimine gideceği beklentisiyle nisan ayında değer kaybı yaşadı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları merakla beklenirken altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları da geriledi. Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram burma bilezik fiyatları kaç lira?

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

ABD ne kadar büyüdü Haberi

ABD ne kadar büyüdü


ABD'de gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) bu yılın üçüncü  çeyreğinde kaydettiği büyüme, daha önce açıklanan yüzde 3.5 seviyesinden yüzde 3.9'a revize edildi ve beklentilerin üzerinde açıklandı.

              

Aynı dönemde çekirdek kişisel tüketim harcamalarındaki (PCE) artış yüzde 1.4 ile beklentiler seviyesinde açıklandı.

              

Reuters anketine katılan ekonomistler, üçüncü çeyrekte GSYH'deki büyümenin yüzde 3.3'e revize edilmesini, çekirdek PCE'deki artışın ise yüzde 1.4 olmasını bekliyorlardı.

              

ABD'de bu yılın ikinci çeyreğinde GSYH'nin yüzde 4.6 büyüme kaydettiği açıklanmıştı.           


Verinin ardından euro, dolar karşısında seansın en düşük seviyesini gördü ve yüzde 0.3 düşüşle 1.2407 seviyesinde yer...