22 / 07 / 2024

abde de konut satışları düştü mü

abde de konut satışları düştü mü

ABD'de yeni (birinci el) ev satışları şubat ayında yıllık düzeyde 445 binlik beklentinin altında kalarak 440 bin olarak gerçekleşti. Ocak ayı satışları da 468 binden 455 bine revize edildi.

ABD'de konut başlangıçları düşüşü sonlandırdı!

ABD'de konut başlangıçları, haziranda yüzde 8,3 artarak son 4 ayın ilk yükselişini kaydetti, beklenti yüzde 6,2 artış seviyesindeydi.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs'ta yüzde 5.5 düştü!

ABD'de konut başlangıçları beklentiyi karşılayamadı. Yüzde 3,4 artış beklenen ABD'de konut başlangıçları bu ay yüzde 5,5 düşüşle 1 milyon 92 bin oldu.

İngiltere'de konut fiyatları artış hızı değişmedi!

Mortgage Bankası Halifax tarafından hazırlanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatlarında yıllık bazda artış hızı değişmedi. Nisan ayında fiyatlar yıllık yüzde 3,8 artış gösterdi.

Denizli'de konut fiyatların düşmesi bekleniyor!

Denizli'de konut satışları temkinli ilerliyor. Bölgedeki vatandaşlar konut fiyatlarındaki artışın düşmesini bekliyor. Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşük seviyesinde!

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşüğünde... ABD'de konut başlangıçları martta önceki aya kıyasla yüzde 6,8 azalışla 1 milyon 215 bin oldu.

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin 2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre, Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 5,8 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları şubatta bir önceki aya göre hız kazanarak yıllık bazda yüzde 5,8 yükseldi.

İngiltere'de konut fiyatlarının artış hızı geriledi!

Halifax'ten yapılan açıklamada, İngiltere’de konut fiyatları 2017'nin ilk çeyreğinde yüzde 3,8 ile son 4 yılın en düşük seviyesine gerilediği belirtildi.

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

İzmir’de konut satışları yüzde 4.5 arttı!

Konut satışında Türkiye lideri İstanbul bu sene yüzde 3.06 ile düşüş gösterirken, İzmir’de konut satışları bu sene yüzde 4.52 artışla Türkiye ortalamasına yaklaştı.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı!

Çiçek Kardeşler Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı olduğunu açıkladı.

abde de konut satışları düştü mü Haberi

abde de konut satışları düştü mü


ABD'de yeni (birinci el) ev satışları şubat ayında yıllık düzeyde 445 binlik beklentinin altında kalarak 440 bin olarak gerçekleşti. Ocak ayı satışları da 468 binden 455 bine revize edildi. 

ABD'de Nüfus Bürosu ve Konut ve Şehircilik Bakanlığı'nın bugün açıkladığı verilere göre 2013 yılının genelinde hareketli bir seyir izleyen ve yeni yıla yükselişle giren konut sektörü şubat ayında hız kesti. Buna göre şubat ayında ABD genelinde konut satışları ocak ayına göre yüzde 3,3 geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 1,1 azalış göstermiş oldu. Şubat ayı sonu itibariyle satışa hazır yeni ev sayısı 189 bin olarak gerçekleşti. Mevcut satış hızıyla bu sayı 5,2 aylık stoka işaret ediyor. Konut sektörü ABD ekonomisinin 2013 yılında kaydetmiş olduğu toparlanmada olumlu bir rol oynadı. Uzmanlar,...