28 / 04 / 2024

Abdel Hamid Ibn Badis Cami

Abdel Hamid Ibn Badis Cami

Cezayir’in en büyük camisinin inşaatını üstlenen Kayı İnşaat camiyi tamamladı. dünyanın en büyük 9. camisi olan Abdel Hamid Ibn Badis Cami, 25 bin kişiye ibadet etme imkânı sağlıyor...

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdel Kader Akl ve Mohamad Akel ortaklığında kuruldu.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’de  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de R.Abdel Aziz Faris tarafından kuruldu.

Dolarda analistler çıldırdı! Eski rakamlar rafa kalktı, işte yapılan yeni tahmin

Dolar yeni haftaya da yükselişle başladı. Daha önce dolar içibn 17 TL tahminine bulunan analistler, bu rakamın daha yukarılara da çıkabileceğini düşünüyor.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah K.A.E. ve Abdel Rahım Melhem ortaklığında kuruldu.

Abdel Hamid Ibn Badis Cami Haberi

Abdel Hamid Ibn Badis Cami

Yurt dışı projeleriyle ilklere imza atmaya devam eden Kayı İnşaat, Cezayir’de ülkenin en büyük camisinin inşaatını üstlendi. Kayı İnşaat, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Abdel Hamid Ibn Badis Cami, toplamda 25 bin kişiye ibadet etme imkânı sağlıyor. 104 metrelik cam kaplı minaresi bulunan cami Oran'da hizmet veriyor.  Kayı İnşaat’ın Cezayir’deki iştiraki olan Bilyap İnşaat, projenin Mühendislik Tedarik İnşaat (EPC) anahtar teslim inşaatını üstlendi.



Başarımızda yurt dışı projeler önemli bir rol oynuyor

Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz proje hakkında konuştu. Yılmaz, "Kayı İnşaat olarak 2007 yılından bugüne kadar dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyoruz. Bu başarımızda yurt dışındaki projelerimiz önemli bir oynuyor. Cezayir'in Oran şehrinde tamamladığımız Abdel Hamid Ibn Badis Cami de Kayı İnşaat’ın kalitesini...