24 / 06 / 2024

abdel kawi khalifa

abdel kawi khalifa

Başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret eden Mısır Altyapı Su ve Atıksu Bakanı Abdel-Kawi Khalifa, Kahire’nin ulaşım, katı atık yönetimi, atıksu ve altyapı konusunda İstanbul’un tecrübelerinden istifade etmek istediğini söyledi...

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdel Kader Akl ve Mohamad Akel ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de R.Abdel Aziz Faris tarafından kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khalifa S Abograin ve Bilel Ould Rouıs ortaklığında kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah K.A.E. ve Abdel Rahım Melhem ortaklığında kuruldu.

Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

abdel kawi khalifa Haberi

abdel kawi khalifa

Mısır Altyapı Su ve Atıksu Bakanı Abdel-Kawi Khalifa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, dost ve kardeş ülke Mısır’ın Altyapı Su ve Atıksu Bakanı Abdel-Kawi Khalifa’nın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, şöyle konuştu;


“Sayın Bakan geçen yıl Kahire Valisi’ydi. O zaman İstanbul ile Kahire arasında bir ‘kardeşlik Protokolü’ imzalamıştık. Kendisi şu anda da bu imzanın arkasında durarak bu çalışmaları yürütüyor. Mısır ve Türkiye halkları arasında geçmişten gelen bir gönül bağı var. Kadim bir dostluğu olan iki büyük ülke, Ortadoğu ve Afrika’da birlikte hareket etmeleri halinde büyük gelişme sağlayacak ve bu bölgeye barışı getirecektir.”



Abdel-Kawi Khalifa’nın bakanlığı döneminde de Türkiye Hükümeti ve İstanbul ile ortak çalışmalar yürüteceklerini...