27 / 04 / 2024

Abdi İpekçi caddesinde kiralar ne kadar

Abdi İpekçi caddesinde kiralar ne kadar

Bir emlak firmasının yaptığı ve perakende satış yapan dükkan fiyatlarının incelendiği araştırmaya göre; İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu caddeler arasında yer alıyor...

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, 648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi, 558.Sokak ve 560/1. Sokak ile Abdi İpekçi Caddesi Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Türkiye’deki ilk kiracı hareketi mücadelesi: Umut Evleri sakinleri konutlarına kavuşuyor!

12 Kasım 1999’daki Düzce depreminde evleri yıkılan kiracı depremzedeler, yürüyerek Ankara’ya gidip Abdi İpekçi Parkı’nda 176 gün boyunca nöbet tutarak ve davadan davaya koşarak verdikleri hukuk mücadelesinde galip geldi. 

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Abdi İpekçi caddesinde kiralar ne kadar Haberi

Abdi İpekçi caddesinde kiralar ne kadar


İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri, emlak fiyatlarıyla dünyada en pahalılar liginde yer alıyor.



Dünyada emlak fiyatlarının en yüksek olduğu caddelerin 4'ü İstanbul'da... Bir emlak firmasının yaptığı ve perakende satış yapan dükkan fiyatlarının incelendiği araştırmaya göre; İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu caddeler arasında yer alıyor. 


300 BİN LİRALIK KİRA


İstiklal Caddesi'nde dükkanın boyutuna göre kiralar yaklaşık 20 bin liradan başlıyor, 300 bin liraya kadar çıkıyor. Dükkan satın almak isteyenler içinse rakamlar milyon liralarla ifade ediliyor. Vali Konağı ve Abdi İpekçi caddelerinde ise dükkan kiraları metrekare birim fiyatı üzerinden değil, dükkanın bulunduğu konum ve o konumun popülaritesine göre ölçülüyor. En pahalı caddeler listesinin ilk 3 sırasını ise Hong Kong'daki Causeway Bay Caddesi,...