05 / 07 / 2024

Abdioğulları 2015

Abdioğulları 2015

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Filback halı tabanı kumaşı ile yine ilgi odağı oldu!

Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Bu fuara ikinci kez katılıyoruz. Ancak ürünlerimizin dünyanın birçok ülke temsilcisi tarafından beğenilmesi gurur veriyor" dedi.

Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları!

TOKİ, Bursa Nilüfer İrfaniye'de 1.200 adet konutu emekli vatandaşlara özel satışa çıkarıyor. Projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacak. İşte Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları...

EMLAK 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün, yenilikler içeren projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile sergilediği EMLAK 2015 İstanbul'un marka değerine de katkı sağlıyor.

Gazi emlak vergisi muafiyeti 2015!

1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu’nun 8. maddesi gereğince gaziler emlak vergisinden muaf tutulan kimseler arasında yer alıyor. Peki, gazi emlak vergisi muafiyeti 2015 koşulları nelerdir? İşte yanıtı..

Emlak vergisi muafiyet dilekçesi örneği 2015!

Mesken sahipleri bazı koşullarda emlak vergi ödemelerinden muaf tutuluyor. Muafiyet koşullarını taşıyan kimseler dilekçe ile belediyeye müracaat ediyor. İşte emlak vergisi muafiyet dilekçesi örneği 2015..

2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları!

TOKİ İskenderun Evleri başvuru süreci bugün başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte 2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları...

Ayazma Emlak Konutları başvuru koşulları!

Son başvuru tarihinin 28 Eylül 2015 olarak belirlendiği projede 11 adet daire satışa çıkarıldı. Ayazma Emlak Konutları başvuru koşulları kapsamında kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Ispartakule Evleri kura çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 152 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvuru dönemi başladı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları!

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin Kasım 2015 tarihinde gerçekleşeceği proje 284 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Feritoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feritoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Altuntop, Ali Osman Altuntop, Hamide Altuntop ve Mehmet Altuntop tarafından 200 bin TL ssermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Aydın tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Çolakoğulları İç Ve Dış Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğulları İç Ve Dış Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi Adnan Çolak tarafından 30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Beykoz'da kuruldu.

Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015!

Kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine sağlanan destekler arasında kredi de bulunuyor. Krediyi anlaşma yolu ile riskli binasını tahliye eden kimseler alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015...

Abdioğulları 2015 Haberi

Abdioğulları 2015

Türkiye’nin önde gelen dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticisi Abdioğulları; firması Filpa ile hem ithalatı durdurdu hem ihracatta sıçrama yaptı. Ürettikleri halı tabanı ile bu alanda ithalatı durduran firma ihracatta da son 3 yılda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ‘İlk 1000 ihracatçı firma’ listesinde 395 sıra birden atladı. 


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) kurduğu 6. fabrikasıyla duvardan duvara halılar, ev tekstili ve suni çimlerde kullanılan ‘halı tabanı’ üretimi gerçekleştiren Abdioğulları, plastik ambalaj sektöründe 1963 yılından beri faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları, PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalarının yanı...