05 / 05 / 2024

Abdioğulları ithalat

Abdioğulları ithalat

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Aref ve Alaa Alaref tarafından kuruldu.

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ragıp Aslan, Doğukan Aslan ve Mustafa Üstün Aslan ortaklığında kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz ve Abdulkadir Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Salehoğulları Kargo İnşaat İç Ve Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Salehoğulları Kargo İnşaat İç Ve Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Talha Saleh ve Bilal Saleh ortaklığında kuruldu. 

Nalbantoğulları Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nalbantoğulları Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdullah Nalbantoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karamustafaoğulları İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamustafaoğulları İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlker Karamustafaoğulları Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Filback halı tabanı kumaşı ile yine ilgi odağı oldu!

Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Bu fuara ikinci kez katılıyoruz. Ancak ürünlerimizin dünyanın birçok ülke temsilcisi tarafından beğenilmesi gurur veriyor" dedi.

Abdioğulları yeni fabrikasıyla ihracatı artırdı!

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği'nden TOKİ peşinat uyarısı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, "TOKİ tarafından derneğimiz üyeleri için yüzde 12'lik peşinat yatırılması için 13 Nisan 2015 tarihinden 30 Nisan 2015 tarihine kadar süre tanınmıştır" dedi.

Abdioğulları ithalat Haberi

Abdioğulları ithalat

Türkiye’nin önde gelen dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticisi Abdioğulları; firması Filpa ile hem ithalatı durdurdu hem ihracatta sıçrama yaptı. Ürettikleri halı tabanı ile bu alanda ithalatı durduran firma ihracatta da son 3 yılda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ‘İlk 1000 ihracatçı firma’ listesinde 395 sıra birden atladı. 


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) kurduğu 6. fabrikasıyla duvardan duvara halılar, ev tekstili ve suni çimlerde kullanılan ‘halı tabanı’ üretimi gerçekleştiren Abdioğulları, plastik ambalaj sektöründe 1963 yılından beri faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları, PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalarının yanı...