04 / 05 / 2024

Abdul Rahman Almasrı

Abdul Rahman Almasrı

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Presıdent İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presıdent İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ahmet Bekir ve Baghdadı Abdul ortaklığında kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Belal Ataba, Muhamed Saer Horo, Nuyrettin Kürkçü, Samer Abdul Hamıd ve Yaman Elrecep ortaklığında kuruldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Abdul Rahman Almasrı Haberi

Abdul Rahman Almasrı

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her Türlü Emlak, Gayrimenkul Ve Özellikle Siteler, Plazalar, Marketler, Depolar, Soğuk Hava Depoları, Villa Tatil Köyleri, Devre Mülk, Apart Otel, Motel, Kamping Gibi Turistik Tesisler, Organize Sanayi Bölgeleri Spor Kompleksleri ,Mesken, Ev, Apartman, İşyeri ,Arsa, Arazi Gibi Gayrimenkulleri Almak, Satmak, Satın Almak, Kiralamak, Kiraya Vermek; Bahçe, Tarla, Ve Arsalar Üzerinde Parselasyon Ve İmar Durumlarını Çıkarmak, Gerektiğinde Projelendirmek. Gayrimenkuller Üzerine İrtifak, İntifa, Sükna, Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Şufa Hakları Ve Vefa Hakları, Gayrimenkul Mükellefiyeti Tesis Etmek 2.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...