26 / 05 / 2024

Abdulazız Alsajer

Abdulazız Alsajer

Al Ufuk Emlak Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Abdulazız Alsajer tarafından 300 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih, Molla Güranı Mahallesi, Oğuzhan Caddesi'nde kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Zeytinburnu’nda  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Karbouj ve Fatma Çam tarafından kuruldu.

Velvet İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Velvet İnşaat Limited Şirketi  Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız A.R.H.A. AL-Thanı , Sinan Cüstan Sinan Ekşi tarafından kuruldu.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL’ye Abdulazız Ymn Alzayed  tarafından kuruldu.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Taziet Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taziet Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Abdulazız  Almansorı ve Galal Zidan H. Elazzabi ortaklığında kuruldu.

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  E.Abdulazız A  Alashrafı tarafından kuruldu. 

Zain Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Raslan ve Douaa Zakarıa ortaklığında kuruldu. 

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alrhamanı, Moaath Boodaı ve Abdulrahman Alnesef ortaklığında kuruldu. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Abdulazız Alsajer Haberi

Abdulazız Alsajer

Al Ufuk Emlak Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Abdulazız  Alsajer tarafından 300 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih, Molla Güranı Mahallesi, Oğuzhan Caddesi'nde kuruldu. 


Al Ufuk Emlak Ticaret ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak b)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek c)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek d)Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak e)Bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek f)Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. g)Şirket ,amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için taşınmaz mallar satın almak h)Temellük ve tasarruf ettiği taşınmaz mallar üzerinde bizzat inşaat yapabilir ,yaptırabilir.Taşınmaz malları kısmen...