19 / 05 / 2024

Abdulkader Alsadek

Abdulkader Alsadek

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited  Şirketi Şişli’de  120 bin  TL sermaye bedeli ile Navaf Ahmadaref Abdulkader tarafından kuruldu.

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Basha, Abdullah Şahinoğlu ve Omar Amkı tarafından kuruldu.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Güzel Property Danışmanlık Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Property Danışmanlık Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Khalousi tarafından kuruldu.

Rukun Al Dimashki İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rukun Al Dimashki İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Katıt tarafından kuruldu.

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassxab, Amal Abdulkader, Amjad Zenatı ve M. Osama Anadanı ortaklığında kuruldu. 

Danat Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danat Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Warwa Al Najjar ve Emad Abdelghany Alsadek Ahmed ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Omda İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Omda İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulkader Basha imzasıyla kuruldu.

Valencıa İnşaat Mimarlık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valencıa İnşaat Mimarlık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulkader Hayani imzasıyla kuruldu.

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maisa Hrıtanı, Akıl Assı ve Abdulkader Ghazal tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Abdulkader Thomas: Türkiye sukukla 50 milyar dolar çekebilir!

Türkiye’de ilk defa “Sertifikalı İslami Sermaye piyasaları ve Sukuk” uzmanlığı programı 18-21 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti

Abdulkader Alsadek Haberi

Abdulkader	Alsadek

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu. 


Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve      pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler...