25 / 07 / 2024

Abdulkadir Keleş

Abdulkadir Keleş

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlker İlter, Abdulkadir Keleş tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta kuruldu.

Rüstem Keleş'ten Sakarya'ya iki müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek iki yeni yatırımın müjdesini verdi.

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Keleşin Konağı sosyal tesis olacak!

Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi’nin altında bulunan tarihi Keleşin Konağı, gerekli restorasyon ve tadilatının tamamlanmasının ardından , Adıyaman Belediyesi’ne teslim edildi.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Ağrı Abdulkadir Geylani Camisi açıldı!

Ağrı Fatih Mahallesi'nde yaptırılan Abdulkadir Geylani Camisi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Ağrı Valisi Işın da katıldı. Işın, açılışta yaptığı konuşmada, camiyi yaptıran Hacı İsmet Bey'e şifa dileklerinde bulundu.

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi!

Güneşli Ginza Evleri 27 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. İşte Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi...

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi.

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen, Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor.

Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi 3 bin 863 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim!

Toplam 279 adet rezidanstan meydana gelen Keleş Center Airport Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Abdulkadir Keleş Haberi

Abdulkadir Keleş

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlker İlter, Abdulkadir Keleş tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6) Hava araçları ile ambulans hizmetleri...