08 / 05 / 2024

Abdulkadir Şahiner kim

Abdulkadir Şahiner kim

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Abdulkadir Şahiner Sungurlu projelerini anlattı!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu'ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. 'Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz' diyen Başkan Abdulkadir Şahiner, "Bizim Sevdamız Sungurlu'dur" dedi

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Çorum Sungurlu'nun çehresi projelerle değişecek!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu'ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, 'Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz' dedi.

Çorum Sungurlu'da perşembe pazarının çatısı yenileniyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin iki pazarından biri olan Perşembe Pazarı’nda yapılacak tadilat çalışmalarından sonra İlçe’ye yakışır hale getirileceğini söyledi.

Çorum Sungurlu Cami restore ediliyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in girişimleri sonucu ilçenin tarihi sembollerinden olan Ulu caminin bahçesinden çatısına, tuvaletlerinden şadırvanına kadar elden geçirilerek restorasyon işleri son hızıyla devam ediyor.

Sungurlu'da parklar modernleşiyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale getirildiğini söyledi.

Sungurlu'ya ikinci mesire alanı müjdesi!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Toplu Konutları mevkiine yapılan mesire alnının ardından İlçe merkezine 6 kilometre mesafede Akçalı Köyü mevkiinde doğayla iç içe bir mesire alanı daha oluşturacaklarının müjdesini verdi.

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Abdulkadir Çıkmak: En fazla ihracat Ortadoğu'da gerçekleşti!

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmak, Ocak 2015 'de 740 milyon 713 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini ve en fazla ihracatın Orta Doğu ülkelerine yapıldığını dile getirdi.

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Abdulkadir Şahiner kim Haberi

Abdulkadir Şahiner kim

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. ’Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz’ diyen Başkan Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.


KENT PARKI PROJESİ

Şehir Merkezi’nin Atatürk Stadyumunun bulunduğu alana yapılması planlanan Kent Park projesi hakkında bilgi veren Başkan Şahiner, "Çeşitli aktiviteler bir araya toplanarak gün boyu aktiv bir şekilde kullanılabilecek bir park planlanmıştır. Kafeteryanın iki tarafına bulunan yarı açık mekanlar ile bin 200 kişilik aktivite alanı nikah, Ramazan etkinlikleri ve küçük çaplı konser gibi organizasyonlarda kullanılabilecektir. Yürüyüş yolları, koşu parkuru, spor aletleri, spor salonları, oyun alanları, kafeteryası ve dinlenme alanlarıyla Sungurlu için düşünülmüştür.


MESİRE ALANI KAFETERYA PROJESİ

Kafeterya projesinin 2015 yılında yapımına başlanan ve tamamlanmak üzere olan Mesire alanı için tasarlandığını kaydeden...