02 / 05 / 2024

abdullah Ağa Hamamı Sokak

abdullah Ağa Hamamı Sokak

Mehmet Akif Ersoy'un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi'nde yaşadığı evi 1.5 milyon liraya satın alan ve içine köklü bir tadilat çalışmasına giren Sezen Aksu, bu yüzden komşularının da tepkisini çekmişti

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Açkalmaz, Hami Açkalmaz ve Murat Yalçın tarafından kuruldu.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

Kars Mazlumağa Hamamı restorasyon çalışmaları tam gaz!

Tarihi Dokunun Korunması Projesi kapsamında Kars'taki Mazlumağa Hamamı’nın 3’üncü etap restorasyon çalışmaları başladı. 

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

TOKİ Amasya Hamamözü 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

abdullah Ağa Hamamı Sokak Haberi

abdullah Ağa Hamamı Sokak


Abdullah Ağa Hamamı Sokak 'ta bulunan yalının her köşesini kendi zevkine göre yenilemek isteyen Aksu, 500 bin TL masraf yaparak deyim yerindeyse evi baştan aşağı değiştirdi. Üç katlı eve taşınmak için hazırlık yaparken Aksu, evi kiraya verdi.

Evin adresinin herkes tarafından bilinmesinden ve sokağın dar olmasından rahatsızlık duyan Aksu, evini 5 bin dolara kiraya verdi.

Ünlü sanatçı Mehmet Akif'in evi hakkında: Milli şairimizin oturduğu Beylerbeyi'ndeki evi 5 yıl önce almıştım. Ara sıra gidip kalıyor ve orada farklı bir huzur buluyorum."açıklamasında...