05 / 05 / 2024

abdullah aksoy kimdir

abdullah aksoy kimdir

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Asaf Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aksoy tarafından kuruldu. 

Abdullah Aksoy: Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunuyoruz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Emre Aksoy kimdir?

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

abdullah aksoy kimdir Haberi

abdullah aksoy kimdir

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)  "Sığınmacı Kadınlara Yönelik Başarılı Uyum Modelleri: Devlet, Yerel Yönetimler ve Sivil Toplumun Rolü" adlı bir panel düzenledi. 

Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonu 62. Oturumu kapsamında New York'ta gerçekleştirilen panele, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet moderatörlük yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Aybet, konuşmasında, dünyadaki sığınmacıların yüzde 80'inin gelişmekte olan ülkelerde olduğunu belirterek, sadece yüzde 5'lik kısmın zengin ülkelerde bulunduğunu belirtti.

Türkiye'de 3,5 milyon Suriyeli sığınmacı olduğunu söyleyen Aybet, bazı dönemlerde Türkiye'nin yaklaşık 200 bin sığınmacıyı tek bir seferde kabul ettiğini ve onlara güvenli giriş sağladığını söyledi.

- "Sosyal uyum, istihdam, eğitim, konut ve sağlık hizmetleri sunuyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy da sunumunda, nüfusu 1,9 milyon olan Gaziantep'te 400-450...