25 / 08 / 2024

abdullah çıstır

abdullah çıstır

Başbakan'la buluşan Romanlar mutlu: İlk kez varlığımız kabul edildi

Ev sahipleri küstürüldü: Yüzde 25 zam sınırı kalkınca kiracıyı yüksek enflasyon şoku bekliyor! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıkların artmasına neden olan yüzde 25 uygulaması 1 Temmuz'da sona eriyor. Peki ne olacak? 

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili görüşlerini bir bir açıkladı. Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün...

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın % 20'ye varan indirimle Hepsi Burada'da! işte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın, 70 litre genişliğinde iç hacmi ve sahip olduğu 5 adet pişirme fonksiyonu ile konforlu bir kullanım sunuyor. 

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O ilçede kira ücretlerine üst sınır getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ilinin Birecik ilçesinde kira ücretlerine üst sınır geldi.

Migros'ta et ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim! Sucuk 80, hindi fıstıklı salam 20 TL! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et şarküteri ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. Sucuk 80, hindi fıstıklı salaM 20 TL! Yetişen alıyor! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

abdullah çıstır Haberi

abdullah çıstır

Roman vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri buluşmadan umutlu ayrıldı.
Toplumda kendilerine karşı önyargı olduğunu, yaşadıkları yerlerin suç potansiyeli yüksek bölgeler şeklinde görüldüğünü söyleyen Roman Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Çardak, "İlk kez varlığımız kabul edildi." diyor. Çardak, Başbakan'ın 100 lira taksitle konut müjdesini ise, "Kirada olanlar için TOKİ evleri iyi olabilir, ancak şu anda yaşanılan evlerin iyileştirilmesi, Roman kültürünün korunması da son derece önemli." sözleriyle değerlendiriyor. Artık kendilerine yönelik önyargının kırılacağını ümit eden Roman Gençlik Derneği Başkanı Selçuk Karadeniz ise, "Eğitimli Roman kardeşlerimiz toplumun önyargısı sebebiyle kimliğini gizliyordu. Başbakanı'mızın 'Romanlar benim kardeşimdir, ırkçılık yapılamaz.' ifadesi toplumda muhakkak etkili olacaktır." ifadelerini kullanıyor. Karadeniz, en çok Erdoğan'ın 'Roman kardeşlerim' demesinin hoşlarına gittiğini aktarıyor. "Geçmişte belediye başkan yardımcılarından bile randevu...