30 / 04 / 2024

Abdullah Demirdöven

Abdullah Demirdöven

Deniz-Der Başkanı Demirdöven:"Dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerimizin yok edilmesinin ilk adımını oluşturacak Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'ne itiraz ediyoruz" dedi.

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli iel Kadir Demirdöven tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Erzurum Demirdöven DAP projesi için acele kamulaştırma!

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haliçport projesine itiraz!

Deniz-Der Başkanı Demirdöven:"Dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerimizin yok edilmesinin ilk adımını oluşturacak Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'ne itiraz ediyoruz" dedi.

Demirdöven Barajı'nın onarım işi 29 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Ilıca Mahallesi muhtarlık binası açılışı yapıldı!

Mahalle Muhtarı Önder Demirdöven, Batur'a teşekkür etti. Başkan Batur, "Narlıdere'de en önemli gündem maddemiz kentsel dönüşüm Narlı, Çatalkaya, 2.inönü ve Atatürk mahallelerinde çalışmalar son hız devam ediyor" dedi...

Ağva 'daki Roman vatandaşlar evlerinin tamamlanmasını istiyor!

Roman vatandaşlar, TOKİ tarafından yaptırılan evlerin bir an evvel tamamlanmasını istiyor. Mahalle sakinlerinden Yeliz Demirdöven, "Üç buçuk aylık ve bir buçuk yaşında iki çocuğum bu şartalara dayanamadı, iki çocuğumu bu yüzden kaybettim" dedi

İnşaat sektöründe güven geriledi!

TÜİK Sektörel Güven Endeksleri'ne göre inşaat sektöründe güven geriledi...

Ulvi Özcan emlak sektöründe güven eksikliğini yazdı!

Bosforce’un Yönetici Ortağı Ulvi Özcan’ın “Emlak Sektöründe Güven Eksikliği “konu başlıklı köşe yazısı...

Abdullah Gül: Önemli bir projeye Pir Sultan Abdal adı verilebilir!

Cumhur Başkanı Abdullah Gül, Türkiye'de hayata geçirilecek önemli bir projeye Pir Sultan Abdal'ın adının verilebileceğini söyledi...

Avukat Güvenç Kiraz: Kentsel dönüşüm yıkmak değildir!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Güvenç Kiraz Kentsel dönüşüm yıkmak değildir ifadesinde bulundu...

İnverter teknolojisine sahip DemirDöküm duvar tipi split klimalar!

DemirDöküm Inverter klimalar, bireysel soğutma ve ısıtma çözümleri sunmak amacıyla DC inverter teknolojisiyle tasarlanan split klimadır...

Abdullah Demirdöven Haberi

Abdullah Demirdöven

Denizcilik ve Tersane Mensupları Derneği (Deniz-Der) Başkanı Abdullah Demirdöven, "dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerinin rant amaçlı sermayeye teslim edilerek yok etmenin ilk adımını oluşturacak HALİÇPORT olarak bilinen Haliç Yat ve Limanı ve Kompleksi Projesi'ne itiraz ettiklerini" belirtti.


Kendilerini "Haliç Dayanışması" olarak tanıtan yaklaşık 50 kişilik grup, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde bir araya gelerek, basın açıklaması yaptı. 


Grup adına açıklama metninin okuyan Deniz-Der Başkanı Demirdöven, Haliç'teki tarihi tersanelerin rant amaçlı sermayeye teslim edilerek yok edilmek istendiğini iddia etti.


Haliç kenarındaki tersanelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan plan değişikliğiyle alışveriş merkezleri ve rezidans yapılmak için imara açıldığını savunan Demirdöven, şunları kaydetti: 


"Dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerimizin rant amaçlı sermayeye teslim edilerek yok etmenin ilk...