04 / 05 / 2024

Abdullah Hacı kırklareli

Abdullah Hacı kırklareli

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Amasya Gümüşhacıköy Açık Cezaevi'ndeki çatı çökme olayı incelendi!

Vali İ. Halil Çomaktekin Gümüşhacıköy İlçemizde bulunan Açık Cezaevinde meydana gelen çatı çökmesi olayını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Amasya Gümüşhacıköy Yarı Açık Cezaevi’nin çatısı çöktü!

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde aşırı rüzgar nedeniyle ilçedeki açık cezaevinin çatısının çökmesi sonucu, 81 mahkum ve personel yaralandı. İşte ayrıntılar...

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Amasya Gümüşhacıköy'e okul için arsa hibe edildi!

Amasya Gümüşhacıköy Belediyesi Artıkabat Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının da okul ihtiyacının karşılaması için 4 bin 176 metrekare arsayı hibe etti.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Abdullah Hacı kırklareli Haberi

Abdullah Hacı kırklareli

Abdullah Hacı kimdir?

Abdullah Hacı, 1958 yılında Babaeski'de doğmuştur. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olup, bir süre yargıçlık ve hazine avukatlığı yaptıktan sonra 1985 yılında kendi serbest avukatlık bürosunu açmıştır.


Avukatlık mesleğinin yanı sıra belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuştur. 


2009 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilerek göreve başladı.


Evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Fatih Caddesi Babaeski / KIRKLARELİ

Telefon : 0 (288) 512 12 36 / 512 10 72

Fax    0 (288) 512 41 20

E-Posta:  [email protected]

Web Adresleri: http://www.babaeski.bel.tr

http://www.babaeski-bld.gov.tr


Babaeski altyapı çalışmalarında sona...