03 / 05 / 2024

Abdullah H.T. Taha

Abdullah H.T. Taha

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah H.T. Taha tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Tramaco İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tramaco İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de H.Saleh Taha Abdelwahed tarafından kuruldu.

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baştürk ve İsmail Atıcı ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

IHI Türkiye’de turbo kompresör fabrikası kuracak!

Japon devi IHI, Osmangazi Köprüsü ile başlayan Türkiye hikâyesine sanayi ile devam ediyor. IHI Türkiye’de Dalgakıran ile turbo kompresör üretecek. Yatırımın 2017 yazında bitmesi öngörülüyor.

İznik Belediyesi'nden Çakırca'ya hizmet binası!

Bursa İznik Belediyesi Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. Başkan Yardımcısı Hıştıroğlu, "Yıkımını gerçekleştirdiğimiz eski düğün salonunun temizlenmesinin ardından aynı yere hizmet binası inşa edilecek" dedi.

Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel maksimum güvenlik sunuyor!

Hilti, günlük ankraj uygulamalarına kolaylık getiren yeni HIT HY-170 Kimyasal Dübel ürününü piyasaya sundu. Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel, ETA (Avrupa Teknik Onayı) tarafından onaylı performansıyla maksimum güvenlik sunuyor.

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi, Yahya Hussaın A Alshamalı, Hamad Abdullah H Alsubaıe, Erkan Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Abdullah H.T. Taha Haberi

Abdullah H.T. Taha

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah H.T. Taha tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM  1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...