25 / 08 / 2024

Abdullah Önal

Abdullah Önal

Yapım 1453 İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Abdullah Önal, Cenk Özsoy, Kemal Gedik tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Ünal tarafından kuruldu.

Emet'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Yaklaşık 3 ay önce, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Ünal, ilçe esnafının yeni sanayi sitesi isteği doğrultusunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda birtakım görüşmelerde bulunduğunu dile getirdi...

Önalım davası nedir?

Medeni Kanun'da da yer alan önalım davası nedir? Önalım davası nasıl düzenleniyor? İnşai bir dava olan önalım davası hakkında merak ettiklerinizi haberimizin içinde detaylı olarak bulabilirsiniz..

Önalım hakkından feragat!

Önalım hakkından feragat edilebilir mi? Paylı mülkiyete tabi hisseli taşınmazlarda önalım hakkından feragat istemi nasıl oluyor? sorularının cevapları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Önalım hakkı ihtarname örneği!

Sadece satış ilişkilerinde kullanılan önalım hakkı ihtarnamesi nasıl oluyor? Önalım hakkı ihtarnamesi hakkında merak ettiğiniz bilgiler ve önalım hakkı intarname örneği haberimizin devamında yer alıyor..

Önalım hakkı ne demektir?

Önalım hakkı ne demektir? Önalım hakkının diğer adı nedir? Önalım hakkı kaç çeşittir? sorularının cevapları ve önalım hakkı konusu hakkında merak ettiğiniz bilgiler kapsamlı olarak haberimizin devamında yer alıyor.

Önalım hakkı nedir?

Önalım hakkı nedir?: Hak sahibi olunan taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkıdır cevabı veriliyor. Önalım hakkına hukuki olarak şuf'a hakkı da deniyor....

Ateş Ünal Erzen: 2.5 milyar dolarlık araziyi park yaptık!

Ateş Ünal Erzen, “E-5’in kenarında 2.5 milyar dolar rantı olan 96 dönüm arsa üzerine ‘Botanik Parkı’ yaptık. İmara açılsa belediye başkanı, müteahhit zengin olurdu. Biz halka devrettik." dedi...

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres!

Ünal İnşaat İstanbul Inn levent ofis teslimlerinin 2014 Aralık ayında yapılması planlanıyor. Tek blok halinde yükselen Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres bilgisi için haberimizi okuyabilirsiniz...

Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası Gaziantep Prime Mall'de açıldı!

Kiğılı çatısı altında bulunan Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası 21 Eylül Cumartesi günü yepyeni koleksiyonu ve konsepti ile Gaziantep Prime Mall'de açıldı. Yeni mağaza konseptiyle Prime Mall'de Gaziantepli müşterileriyle buluştu.

Haluk Levent Ünal kim?

Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü Haluk Levent Ünal kimdir? Haluk Levent Ünal, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Haluk Levent Ünal, ne zamandan beri Özyurtlar İnşaat'ta görev alıyor?

Abdullah Çınar'ın dört şirketine iflas kararı!

Giyimkent İmalat ve Toptan Satıcıları Site İşletme Kooperatifi başkanlığı yanı sıra, eski İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi de olan Abdullah Çınar'ın 4 şirketi için başlayan süreç iflas kararıyla sonuçlandı...

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Abdullah Önal Haberi

Abdullah Önal

Yapım 1453 İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Abdullah Önal, Cenk Özsoy, Kemal Gedik tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. Yapım 1453 İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yapım 1453 İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli Ziya Gökalp Mahallesi, İstanbul Caddesi, No:2...