29 / 04 / 2024

Abdullah Tarek O Alkasabi

Abdullah Tarek O Alkasabi

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdullah Tarek O Alkasabi, Salah Sulaiman A Albilali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Levent, Büyükdere Caddesi, Metrocity AVM'de kuruldu

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Çetal tarafından kuruldu.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Abdullah Öcalan'ın mal varlığı meclis gündeminde!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.

Seven Life Pendik’te bayrama özel 35 bin lira indirim!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından hayata geçirilen Seven Life Pendik, bayrama özel indirim ve taksit kampanyası ile konut seferberliğine katıldı…

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Abdullah S.O Bahammam Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Abdullah Tarek O Alkasabi Haberi

Abdullah Tarek O Alkasabi

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdullah Tarek O Alkasabi, Salah Sulaiman A Albilali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınması...ve aanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Levent, Büyükdere Caddesi, Kırgülü Sokak, No:4 Metrocity AVM D Blok...