01 / 05 / 2024

Abdullah Tivnikli

Abdullah Tivnikli

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Eskim Yatırım'ın acı günü! Fahreddin Tivnikli öldü!

Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören 59 yaşındaki Fahreddin Tivnikli'nin bu sabah erken saatlerde rahatsızlığının arttığı ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak tarihinde kuruldu. Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olarak belirlendi...

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli hayatını kaybetti!

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilir tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Bilir'de kuruldu.

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Abdullah Erdoğan: Ruslar Antalya'dan ev almıyor!

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Milliyet Akdeniz Gazetesi'nin Antalya Ekonomisiyle ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan, Rusya krizinden emlak ve inşaat sektörünün etkilendiğini vurguladı.

Abdullah Efendi Lokantası ilk şubesini açtı!

1888 yılında Sultan II. Abdülhamit'in emriyle açılan Abdullah Efendi Lokantası usta-çırak ilişkisiyle günümüze kadar geldi. Yıllardır Taksim'de Hacı Abdullah Lokantası olarak hizmet veren lokanta 129 yıl sonra ilk şubesini açtı.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

Urla Ovacık RES projesine valilikten ÇED onayı!

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Giresun Hacı Abdullah Halife Cami onarılacak!

Mimari Özellikleri ve 500 yıllık tarihi geçmişiyle ilimizin önemli kültür varlıklarından olan Hacı Abdullah Halife caminin onarımı için gerekli hazırlıklara başlandı.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Abdullah Duman'dan Kepez-Santral projesine destek!

Antalya’da yapılacak olan ‘Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında çalışmalar devam ediyor. Projeye, Yörüklerden de destek geldi. Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepezlilere piyango vurduğunu söyledi.

Abdullah Tivnikli Haberi

Abdullah Tivnikli

Çeşme’de sayıları her geçen gün artan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projelerinden, Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla tanınan ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olan işadamı Abdullah Tivnikli’ye ait Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesine ÇED onayı geldi.


Ege'de Son Söz'den Onur Deniz'in haberine göre, Tivnikli’nin sahibi olduğu Çeşme Enerji A.Ş. tarafından Çeşme’nin Ovacık-Çobandağı-Kızılkaya-Karadağ-Balitepe Mevkileri’ne yapılması planlanan RES projesinde geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı "ÇED Gerekli Değildir" kararı vermişti.


Karar bölge halkı ve çevre örgütlerinin tepki ve itirazlarına neden olmuştu. Bölgenin arkeolojik sit alanı olması nedeniyle yapılan itirazlar sonucu karar iptal edilmiş, şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı. 


Sürecin ardından şirket proje hakkındaki ÇED dosyasını İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne sundu. Dosyaya Valilikten onay gelirken, süreç yeniden başlamış oldu. Toplam 55 milyon TL’lik projede...