05 / 05 / 2024

Abdullah Tuğcu İhlas Gayrimenkul

Abdullah Tuğcu İhlas Gayrimenkul

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli iile Şeyda Tuğcu Yeşilboğaz tarafından kuruldu.

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Nejat Hakan Tuğcu tarafından kuruldu.

Kozahan Otomotiv İnşaat Petrol Lojistik Peyzaj Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozahan Otomotiv İnşaat Petrol Lojistik Peyzaj Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Nejat Hakan Tuğcu tarafından kuruldu.

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Abdullah Alemdar: Ev sahibi olmanın tam zamanı!

Alemdar İnşaat’ın sahibi Abdullah Alemdar, ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 0.98 faizli konut kredisinin büyük avantaj olduğunu açıkladı. Alemdar, ‘Ev sahibi olmanın tam zamanı’ diye konuştu.

Artsave Proje Çözümleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artsave Proje Çözümleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Tuğcu tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Emre Tuğcu imzasıyla kuruldu.

Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunu ödemediği için dava açıldı!

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunun bir kısmını ödemediği için Tuğcu Tasarım Mimarlık tarafından alacak davası açıldı. Sezer'in mimarlık şirketine borcun 896 bin 591 lirasını ödemediği iddia edildi.

Tuğra 1453 İnşaat Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra 1453 İnşaat Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Gürgün tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Bayramlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Mimar Ali Tuğcu kentsel dönüşümü anlattı!

İMSİAD Üyesi, Mimar Ali Tuğcu da Mimarlık Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Kentsel dönüşüm konusunda öğrencileri bilgilendiren Tuğcu, kentsel dönüşümü Türkiye'nin yaşadığı en büyük imar hareketlerinden biri olarak tanımladı.

Abdullah Tuğcu İhlas Gayrimenkul Haberi

Abdullah Tuğcu İhlas Gayrimenkul

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Abdullah Tuğcu kimdir?
Kayseri’de 1982 yılında dünyaya gelen Abdullah Tuğcu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü Mali Hukuk dalında tamamlayan Tuğcu, 2013 yılında İhlas Yayın Holding Finans Koordinatörü, 2014 yılında ise İhlas Holding Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2015 yılında İhlas Holding Mali İşler bölümünün de sorumluluğunu üstlenen Tuğcu halen İhlas Holding Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak görevine devam ediyor. 

Ayrıca İhlas Holding grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Tuğcu, İ.S.M.M.M.O, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve Yatırımcı İlişkileri...