29 / 04 / 2024

İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Emre Tuğcu imzasıyla kuruldu.



İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Emre Tuğcu imzasıyla kuruldu. 


İpekyolları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri ;konut iş yeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak . 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları fabrikalar ,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşaa aetmek ve kiraya vermek. 3.Her türlü kaba inşaat malzemeleri , ince inşaat malzemeleri hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri,ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı satımı ithalatını ve ihracatını yapmak. 4.Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri,çimento,çivi,kireç,kum,tuğla,seramik,yer döşemeleri ,fayans,boya,sıhhi tesisat ,kalorifer,asansör malzemeleri elektrik malzemeleri alımı satımı ithalatını ve ihracatını yapmak. 5.Konusunda her türlü plastikten mamül boru,mutfak ve banyoda kullanılan plastik aksesuarların ve bunların benzeri mamüllerin alımı satımı ithalatını ve ihracatını yapmak. 6.Konusunda her türlü ham ve mamul kereste kapı ve pencere parke,mutfak dolabı ,banyo dolabı ve inşaat için gerekli ahşap malların alımı satımı ihracatını ve ithalatını yapmak.



Geri Dön