09 / 05 / 2024

Abdullah Türkistanlı

Abdullah Türkistanlı

Kutad Turizm İnşaat Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Türkistanlı ve Wusıman Abudukahaer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Zeytinburnu, Nuri Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mct İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mct İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tümerdem tarafından kuruldu.

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut tarafından açıldı.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Hace Abdullah-ı Ensari Çilehanesi restorasyonu tamamlandı! 

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın batısınındaki Herat vilayetinin tarihi eserlerinden Hace Abdullah-ı Ensari Çilehanesi'ni restore ederek tekrar İslam kültür mirasına kazandırdı.

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alkış tarafından kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç ve Ahmet Özçelik ortaklığında kuruldu.

Abdullah Türkistanlı Haberi

Abdullah Türkistanlı

Kutad Turizm İnşaat Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Türkistanlı ve Wusıman Abudukahaer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Zeytinburnu, Nuri Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Kutad Turizm İnşaat Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır.  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c....