04 / 05 / 2024

Abdullahb Kurdi

Abdullahb Kurdi

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullahb Kurdi, Safwan Alsheikh Ali tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Constructika İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Constructika İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Al Rahman Kurdi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zaidan Kurdi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Şişli, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullahb Kurdi, Safwan Alsheikh Ali tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Abdullahb Kurdi Haberi

Abdullahb Kurdi

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullahb Kurdi, Safwan Alsheikh Ali tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava...