29 / 04 / 2024

Abdulmunem Rejjo

Abdulmunem Rejjo

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Papatya Residence'ta kuruldu.

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da AbdulMunem Abra Alqun ve Ragab Alfayturı ortaklığında kuruldu.

Jad Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jad Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmunem Rejjo tarafından kuruldu. 

Najjar İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Najjar İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulmunem Najjar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Jad Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jad Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmunem Rejjo tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Basmalah Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basmalah Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulmunem Khateeb tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Papatya Residence'ta kuruldu.

Abdulmunem Rejjo Haberi

Abdulmunem Rejjo
Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve...