05 / 05 / 2024

Abdulrahman Alnamkani

Abdulrahman Alnamkani

Emlak ve Mesken İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Nurettin, Abdulrahman Alnamkani, Abdulaziz Alnamnakani, Abdullatif Al Andijani, Abdulmalek Alnamnakani ve Mohammedshakour Alandijani tarafından kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdulrahman Alı Alreshdawı tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.S. Abdulrahman Al-Dubaı ve Z. Alı Ahmed Al-Sharafı ortaklığında kuruldu.

Highlife Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Highlife Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Alwisal Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwisal Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Abo Yehea tarafından kuruldu.

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah alhamad, Abdulrahman Alhamad, Bara Badenjki ve Najeeb Badenjki ortaklığında kuruldu.

Abdulrahman Alnamkani Haberi

Abdulrahman Alnamkani

Emlak ve Mesken İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Nurettin, Abdulrahman Alnamkani, Abdulaziz Alnamnakani, Abdullatif Al Andijani, Abdulmalek Alnamnakani, Mohammedshakour Alandijani tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Emlak ve Mesken İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar...arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek.


Emlak ve Mesken İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:44 Nish İstanbul B Blok,...