02 / 05 / 2024

Abdulrahman Hussaın

Abdulrahman Hussaın

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de, Ahmad Hussın, Abdulrahman Hussaın ortaklığında kuruldu.

Royalty Developers İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Developers İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Attıq Ullah, Muhammad Shafı ve Tajammal Hussaın ortaklığında kuruldu.

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hussaın Abdulla Albahrı tarafından kuruldu.

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Isstep Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Isstep Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile A.Salam M.Rafıq Al-Abdalı, H.Alaa Hussaın Al-Jafı tarafından kuruldu.

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Mayasım Internatıonal Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayasım Internatıonal Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli  ile Hussaın Sıddıque tarafından kuruldu.

Mufrıdas Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mufrıdas Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Waheed Hussaın Rınd tarafından kuruldu.

Icon Hava Yolları Anonim Şirketi kuruldu!

Icon Hava Yolları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Shakeel A.Hussaını tarafından kuruldu.

Tahkeemat Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tahkeemat Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Hussaın Madanı tarafından kuruldu. 

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad    Ashıq ve Sabır Hussaın Awan ortaklığında kuruldu. 

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ola Salamah, Tahir Salamah, Fahed Saeed ve Aya Hussaın Sımrın ortaklığında kuruldu. 

Al Nukhba İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nukhba İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Omran Saadonun, Hussaın Alsaqqaf ve Saeed Bamousa ortaklığında kuruldu.

Abdulrahman Hussaın Haberi

Abdulrahman Hussaın

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Ahmad Hussın, Abdulrahman Hussaın ortaklığında kuruldu.


Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Amaç ve konu için gerekli gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak, kiralamak, inşa ettirmek, kiraya vermek. Konusuyla ilgili her türlü marka patent almak vermek, tescil ettirmek. c) Her türlü gıda maddeleri alım satımı, ve gerekli olan lokantaların açılması. d)Hastane , klinik, poliklinik ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü medikal malzemeleri,...