14 / 05 / 2024

Abdulrazzak Elnddr Alhasan

Abdulrazzak Elnddr Alhasan

Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Albari Janoudi, Abdulrazzak Elnddr Alhasan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

Mahabba İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahabba İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Lobanah Alseed Ahmad ve M.Malık Alhasan Almashhour ortaklığında kuruldu.

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fadı Rafıe, Zıad Abu Alhasan ve Najeeb Abu Fakher ortaklığında kuruldu.

Berit İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berit İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hanide Ceylan ve Abdulrazzak Özdil ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cıce Yapı Kimyasalları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cıce Yapı Kimyasalları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bashar Maıl Alhasan ve İbrahim Aydemir ortaklığında 150 bin TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Sıwarco Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıwarco Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alhasan Alosman ve Zilal Bathıch imzasıyla kuruldu.

Rim İnşaat Taahhüt Zirai Ürünler ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rim İnşaat Taahhüt Zirai Ürünler ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rım Al Hakım, Abdulrazzak Raes, Mustafa Eğilli ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Albari Janoudi, Abdulrazzak Elnddr Alhasan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Abdulrazzak Elnddr Alhasan Haberi

Abdulrazzak Elnddr Alhasan

Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Albari Janoudi, Abdulrazzak Elnddr Alhasan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul satın almak satmak kiralamak takas etmek kısave uzun vadeli kiraya vermek infa ve diğer ayni haklar almak ve vermek özel haklar tesis etmek her koşul ve şartlarda patent ve lisans hakları almak ve bunların tamamını veya bir kısmını başkalarına devretmek ve genişletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cansan Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Merkez Mahallesi, Topatan Caddesi, No:13...