21 / 07 / 2024

Abdurrahim Albayrak kim

Abdurrahim Albayrak kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Abdurrahim Albayrak: Florya'ya rüya gibi bir tesis yapacağız!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Florya'daki araziye yeni bir tesis inşa edeceklerini söyledi. Albayrak, Florya'ya sadece futbol şubesinin kullanması için yeni bir tesis kuracaklarını belirtti...

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Kadir Albayrak: Kapaklı'da 3 dev projenin müjdesini verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı'da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Proje kapsamında Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi ve üst geçit yer alıyor.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Nüzhet Albayrak kimdir?

Mimar Nüzhet Albayrak kimdir? Mimar Nüzhet Albayrak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nüzhet Albayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüzhet Albayrak...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Abdurrahim Albayrak kim Haberi

Abdurrahim Albayrak kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finaline İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir ve Abdurrahim Albayrak katildi.Galatasaraylı eski futbolculardan Bülent Korkmaz,Mustafa Kocabey, Saffet Akyüz Final programinda Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Tesislerinde şöhretler karması maçında karşı karşıya geldi.Törende konuşan Abdurrahim Albayrak; Galatasarayın Ligi Beşiktaşın önünde 2. Olarak tamamlayacagina ve sampiyonlar ligine gidecegine inandığını söyledi.Boğaziçi Yönetim A.Ş nin personeller ve site sakinlerini aynı çatı altında buluşturma amacıyla düzenlemiş olduğu Siteler Arası Futbol Turnuvası Finali coşku ve heyecan dolu anlara sahne olduTurnuvanın son haftasında şampiyonu belirleyen ve Kiptaş Hadımköy Omerli ve N Towers  takımı arasında oynanan Büyük Final Maçı  7-2 lik skorla Kiptas Ömerli Takimi turnuvanin şampiyonu oldu...