07 / 05 / 2024

abdurrahman akdemir

abdurrahman akdemir

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, selden zarar gören il merkezine 155 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesine bağlı Büyükgelengeç köyünde incelemelerde bulundu.Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan'da Süt Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Erzincan'da, 2 milyon 400 bin TL'ye mal olacak olan Mutaş 120 Baş Organik Süt Üretim Tesisi'nin temeli atıldı. Vali Abdurrahman Akdemir halkın artık tarımla uğraşmak istemediğini böyle projelerle çalışmak istediğini söyledi...

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erkan Akdemir tarafından kuruldu.

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Hazreti Akdemir'den yeni şirket!

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir,  gayrimenkul sektöründe varlığını sürdürmeye devam edecek. Hazreti Akdemir bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Akdemir Life'ta kampanya!

Akdemir Yapı imzasıyla İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçirilen Akdemir Life projesinde avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla satışlar devam ediyor. 

Akdemir Life'ta 350 bin TL'ye 2+1!

Akdemir Life Akdemir Yapı  tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçiriliyor. Akdemir Life, çeşitli daire seçenekleri ile huzurlu yaşam alanları sunuyor. 

abdurrahman akdemir Haberi

abdurrahman akdemir

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, selden zarar gören Çayırlı ilçesine bağlı Büyükgelengeç köyünde incelemelerde bulundu.


İl merkezine 155 kilometre uzaklıktaki köyde, dün akşam saatlerinde meydana gelen sel nedeniyle 1 ev yıkıldı, 9 ev de hasar gördü. Bir evin duvarının yıkılması sonucu ev sahibi Dursun Güven ve misafir olarak bulunan Hüsnü ve Elif Kıran yaralandı. Selde, bazı araçlar ile ahırlar zarar gördü, sel sularına kapılan hayvanların telef olduğu bildirildi.


Türk Kızılayı Erzincan Şubesi'nin çadır, battaniye ve gıda yardımı götürdüğü köyde, İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.


Köyde inceleme yapan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, yetkililerden bilgi aldı.


İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Akdemir, sel nedeniyle bir evin, iki derenin buluştuğu noktada olması nedeniyle yıkıldığını belirterek, şunları kaydetti:


"Dokuz evimiz hasar gördü, çok sayıda ahırımız...